O nás

První pivo Na Mýtince jsem uvařili v roce 2014. To vařil Vašek vedený zkušeným Tonym. Později se přidal Bohdan, naopak z Tonyho se stal přítel na telefonu. První vary jsme realizovali metodou BIAB v zavařovacím hrnci, později jsme povýšili domácí vaření zakoupením varny Grainfather. Ať jsem vařili na terase či v garáži, vždy se nám dařilo uvařit pivo, které chutnalo. A nejen nám. Na konci roku 2016 pak následovalo pozvání na I. říčanský Beerfest, kde jsme ovšem nemohli prodávat to, co jsme uvařili doma.
Začali jsme hledat pivovar, kde by nám podle našich receptur umožnili uvařit pivo. Současně s tím jsme museli vyřešit vizuální stránku a tak vznikl nápad vytvořit na principu létajícího pivovaru Pacovský pivovar Na Mýtince, pod jehož křídly jsme se poprvé ukázali právě na I. říčanském Beerfestu s významnou podporou lidí okolo říčanského Dart’s Pubu. Tam se taky dodnes můžete potkat s naším pivem nejčastěji. Podařilo se nám ovšem proniknout i do několika restaurací v Praze či Českých Budějovicích. V současné chvíli se nadále věnujeme především domácímu vaření a občas si zaletíme do pivovaru. V nejbližší době nás můžete navštívit u příležitosti říčanského Street Food Festivalu.

TŘI ODSTÍNY CHMELE – HOŘKOST, CHUŤ, VŮNĚ

Pro nás kouzlo piva nekočí spojením krásného těla z vybraných sladů s příjemnou hořkostí chmele. V naších pivech vždy hrají neméně významnou roli také výjimečná chuť chmele a jeho opojná vůně. To vše spojeno do jednoho harmonického díla. V pivech Bad Boy proto můžete nalézt všechny tři odstíny, kterými byl chmel tak velkoryse obdarován.